Tervetuloa Patrician verkkokauppaan!

Patricia.fi

Patrician lahjakortti 100€

Patrician lahjakortti sopii vuoden jokaiseen juhlapäivään! Ilahduta rakkaimpasi, äitisi, tyttäresi tai vaikka paras ystäväsi ja anna heille lahjaksi luksusaikaa alusasujen parissa! Voit valita joko e-lahjakortin verkkokauppaamme tai lahjakortin myymälöihimme.

Lahjakortin tilaaminen verkkokaupasta:

Verkkokaupan valikoimissamme on kolme eri arvoista lahjakorttia 50-150 euron väliltä. Jos haluat lahjakortin itse valitsemallesi summalle, ota yhteyttä meihin sähköpostitse
 patricia@patricia.fi. Tilauksen tehtyäsi saat e-lahjakortin sähköpostitse kahden työpäivän kuluessa ostotapahtumasta (jouluviikolla toimitamme e-lahjakortit saman päivän aikana). Verkkokaupan lahjakortti on käytettävissä vain verkkokaupassa ja on voimassa vuoden ostopäivästä, lahjakortti tulee käyttää verkkokaupassa yhdellä ostokerralla, sillä ei voi maksaa osissa, eikä sitä voi palauttaa.

Lahjakortit myymälöistä:

Voit ostaa lahjakortin itse haluamallesi summalle myös myymälöistämme! Tällöin lahjansaaja saa shoppailla ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen henkilökunnan avustuksella. Myymälälahjakortti on käytettävissä vain myymälöissä ja on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää osissa.
100,00 €

TIETOA MEISTÄ

YHTEYSTIEDOT

PR

VAIHTO JA PALAUTUS

SOVITUSOPAS

TILAA UUTISKIRJEEMME